inCup Sörmland – för personlig service

På inCup Sörmland vill vi ge personlig service och ha ett gott samarbete med våra kunder, precis som vi haft ända sedan starten 1987. Genom att finnas nära till hands har vi möjlighet att snabbt vara på plats när du behöver oss. Dessutom är vi väldigt trevliga – där har du alla våra företagshemligheter!

Av oss kan du köpa, hyra eller leasa allt du behöver för din fikarast Vi har alla typer av automater för alla typer av drycker. Små automater för få personer, och större automater för många personer. Vi levererar varma drycker som ditt favoritkaffe eller en kopp choklad, och kalla drycker som en burk läsk eller ett riktigt gott kolsyrat vatten.

Varuautomater, dryckesautomater, vattenautomater och alla tillbehör till din fikarast eller till automaterna som du överhuvudtaget kan tänka dig – det ordnar vi, snabbt och enkelt. Vill du ha något som vi inte levererat tidigare? Ja då ordnar vi det med!

Se och pröva alla sorter innan du väljer

Självklart vill vi att alla våra kunder ska vara nöjda kunder. Faktum är att det är så viktigt för oss att du blir nöjd att vi gärna lägger ner mycket arbete på att hjälpa dig att välja den bästa fikalösningen för din arbetsplats.

Därför är du också välkommen till våra lokaler i Södertälje, för att se vår utställning av automater och pröva alla drycker och varor som du kan tänka dig! Tvekar du om vad du ska välja ger vi dig gärna möjlighet att senare uppgradera eller förändra den lösning du väljer.

Stor valfrihet, bra service och skräddarsydda lösningar

En god fikarast är ofta en bra fikarast. Vi vill gärna få vara med och se till att fikarasten på ditt jobb blir så god som möjligt. Vi levererar därför självklart det märke du föredrar på alla varor, från kaffe och filter till kakor och läsk.

Förutom att du kan välja storlek och märke på dryckesautomater och varu-automater kan du välja hur ofta du vill att vi ska serva din automat. Vi kommer med påfyllning, gör rent och ser till att allting fungerar som det ska. Precis så ofta du vill.